Biljarten / Darten

Roadhouse 4 algeheel kampioen biljartcompetitie Zuid Oost Drenthe

BARGER OOSTERVELD – De eindstrijd om het algeheel kampioenschap van de biljartcompetitie Zuid Oost Drenthe (BILZOD) werd donderdagavond in café Roadhouse in Barger Oosterveld gewonnen door Roadhouse 4, de kampioenen van de 1e klasse.
Reageer!

Hobi Sports Compas Open

EMMER - COMPASCUUM - Op donderdag 14 mei organiseert stichting Artiestengala de Hobi Sports Compas Open. Meer informatie op de volgende poster.
Reageer!

Zwaagstratoernooi biljarttoernooi halverwege.

HOOGEVEEN - Na een week van relatieve rust gaan de deelnemers aan het Zwaagstratoernooi de tweede helft in. Langzamerhand wordt de situatie in de verschillende categorieën duidelijk. Ook in de poules worden de knapen van de mannen gescheiden. De eerste twee teams gaan door en van de laatste wordt helaas afscheid genomen.
Reageer!

Brons voor Marc Bijsterbosch op Europees kampioenschap poolbiljart 9-ball

VALE DO LOBO (P) - Poolbiljarter Marc Bijsterbosch heeft op 22 april 2015 een EK-medaille in de wacht gesleept. De 21-jarige Emmenaar won in het Portugese Vale Do Lobo brons op het onderdeel 9-ball. Bijsterbosch knokte zich met vijf zeges tot de halve finales, maar was daarin net niet opgewassen tegen de Spanjaard Francisco Diaz: 8-9. Bijsterbosch won bij de EK voor junioren van 2011 al eens zilver en brons.
Reageer!

Nieuwe editie Biljart Ballen komt er aan

EMMEN - In editie april 2015 van De Biljart Ballen die bijna weer onderweg is naar de leden heeft weer tal van onderwerpen over de biljartsport. Echt de moeite waard om te lezen.
Reageer!

Ook bedrijven- en vriendenteams welkom bij het Zwaagstratoernooi.

HOOGEVEEN - De Stichting Biljarten voor Goede Doelen in Drenthe en omstreken organiseert ieder jaar het grootste biljartspektakel van het Noorden. De stichting is gelieerd aan de Hoogeveense Biljart Club, maar om zijn unieke doelstelling financieel onafhankelijk.
Reageer!

Huldiging Jan Dekker

EMMEN - De 24-jarige Jan Dekker veroverde in december jl. de nationale titel darts. Door zijn titel heeft hij zich rechtsreeks geplaatst voor de Winmau World Masters en de kwalificatie van Lakeside 2015. Daarom werd Jan woensdag 21 januari gehuldigd door de gemeente Emmen.
Reageer!

Erwin de Groot Drents kampioen driebanden

HOOGEVEEN - Erwin de Groot uit Emmen is vanmiddag Drents kampioen driebanden bij de Masters geworden. In de biljartaccommodatie van de biljartvereniging L'Aquit was de Emmenaar na drie dagen biljarten in de finale te sterk voor titelverdediger Rudy Kok uit Nieuw Amsterdam.
Reageer!

De Biljart Ballen januari 2015

EMMEN - Editie januari 2015 van gratis biljartkrant De Biljart Ballen is 29 december 2014 gedrukt en opgestuurd naar alle KNBB locaties van Nederland. Het is de vierde uitgave van het seizoen 2014-2015. De 28 pagina's bevatten plaatselijk, regionaal en (inter)nationaal nieuws.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda