SPORT

Schoonebeek legt aanstaand kampioen Raptim geen strobreed in de weg

SCHOONEBEEK - Afgelopen zondag kwam Raptim op bezoek, Raptim is koploper en kan de titel bijna niet meer ontgaan. Schoonebeek kan degradatie alleen theoretisch nog ontlopen. Op het veld was duidelijk te zien wie kampioen wordt en wie degradeert, want het kwaliteitsverschil was deze middag gewoonweg te groot. Met een ruime 0-5 overwinning gaat Raptim richting het kampioensfeest volgende week.
Reageer!

Zware nederlaag van HZVV tegen SVBO

VOETBAL - In de strijd om de titel in de 1e klasse J leed HZVV een verrassende 1-5 nederlaag tegen SVBO. De ploeg van trainer Bram Freie had in 2024 nog niet verloren. Maar de concurrentie profiteerde nauwelijks van de misstap van de koploper. WVV kwam in en tegen Winsum niet verder dan een 0-0 gelijkspel en liep maar een puntje in op de ploeg uit Hoogeveen. Oranje Nassau verloor in eigen huis van Velocitas en profiteerde helemaal niet.
Reageer!

WKE'16 ziet nacompetitie angstvallig dichterbij komen

GRONINGEN - WKE'16 leed in de 1e Klasse J een forse nederlaag in Groningen. Bij concurrent PKC'83 werd het 4-1. Door die nederlaag staan de oranjehemden steviger op de negende plaats, een plek die nacompetitie tegen degradatie betekent. Het gat naar de nummer 8, PKC'83, is drie punten. En dat terwijl WKE'16 nog maar twee duels moet spelen dit seizoen en PKC'83 nog een extra wedstrijd heeft.
Reageer!

Op naar de alles beslissende wedstrijd voor FC Emmen

EMMEN - De play-offs zijn binnen handbereik na de 1-2 overwinning bij FC Den Bosch. Komende vrijdag nemen we het thuis op tegen De Graafschap. Als we winnen, is de kans groot dat we een ticket voor de play-offs hebben. Scoor nu jouw tickets en steun de ploeg in deze cruciale wedstrijd!
Reageer!

Zevenklapper voor FC Klazienaveen

DEDEMSVAART – In de zaterdag 3e klasse D wist FC Klazienaveen met een heuse zevenklapper de volle drie belangrijke punten mee terug te nemen uit Dedemsvaart. In de eerste helft zagen de supporters leuke pot met goed hoog druk van FC Klazienaveen waardoor Dedemsvaart maar één grote kans kreeg, maar die werd goed gepakt werd door doelman Jorn Wamders.