SPORT

DZOH kaan feestje van HZVV niet verstoren

EMMEN - De wedstrijd DZOH - HZVV kwam snel op gang. In de 10e minuut vond HZVV-captain Alex Zomer Jens van Rooijen, die de: 0-1 scoorde. Amper vijf minuten later scoorde de thuisploeg de aansluitingstreffer. Daan Wijma van HZVV miste de bal, waarna Bjorn Jansen de 1-2 scoorde. Vanaf dit moment ging het alle kanten op. Drie minuten later lag de bal namelijk opnieuw in het net. HZVV-middenvelder Mulder lepelde de bal over de verdediging van DZOH naar de vrijstaande Popovic. 1-3.
Reageer!

Degradatiespook blijft WKE’16 en VKW achtervolgen

VOETBAL - VKW is nog altijd verwikkeld in de strijd om rechtstreekse degradatie te ontlopen, maar deed bij Oranje Nassau geen goede zaken: 5-1. Ook WKE'16 is nog niet vrij van degradatiezorgen en incasseerde bij Winsum eveneens een vervelende nederlaag: 2-0. VKW keek in Groningen in de eerste helft al tegen een 3-0 achterstand aan en die schade werd in het verdere verloop van de wedstrijd niet meer gerepareerd. Wat de ploeg van trainer Bernd van Bolhuis ook probeerde, het plan kwam niet van de grond vertelde Van Bolhuis.
Reageer!

SVBO sluit af met nederlaag bij PKC’83

VOETBAL - Voor SVBO zit het reguliere seizoen erop. De ploeg van trainer Peter Timmer ging op bezoek bij PKC'83 in Groningen en verloor met 2-1.De eerste helft leek zonder doelpunten te eindigen totdat Ronald Gerdes de gasten op voorsprong bracht. In de tweede helft leek SVBO lang onderweg naar de overwinning, maar PKC'83 sloeg in de slotfase alsnog toe en dat was niet helemaal terecht vertelde Timmer.
Reageer!

Vicente Besuijen schiet FC Emmen naar halve finale play-offs

DORDRECHT - FC Emmen gaat dankzij een 1-0 overwinning op FC Dordrecht naar de halve finale van de play-offs. In de 88e minuut was het Vicente Besuijen die de Emmenaren op voorsprong zette. De treffer van de aanvaller bleek uiteindelijk ook de winnende. In de halve finale, op weg naar de eredivisie, treft FC Emmen een ploeg die het al vaker trof in de play-offs: NAC Breda. De Brabantse club won gisteravond, net als eerder deze week, van Roda JC (na de 3-1 in Breda werd het in Kerkrade 0-5),
Reageer!

Beste wielerliefhebber, de Giro d'Italia aan slot van de tweede week

Ciao! Buongiorno a tutti! De Giro d'Italia is alweer toe aan het slot van de tweede week en nog steeds staat Tadej Pogacar soeverein aan de leiding. Vind jij de wedstrijd saai? Dat is een van de vragen die centraal staat in de nieuwste WielerFlits Podcast. Een blik op de kijkcijfers in Nederland en Belgie toont aan dat het publiek wegblijft.
Reageer!

Nederlands kampioenen Elise Hoveling, Lynn & Iva Schrik gehuldigd

EMMEN - Op donderdag 15 mei 2024 huldigde wethouder Pascal Schrik streetdancers Elise Hoveling (12 jaar) uit Coevorden en Lynn & Iva Schrik (11 jaar) uit Schoonebeek. Met Streetdance won het trio op 20 april 2024 het Nationaal Kampioenschap in Eemnes. En daar blijft het niet bij. Op 18 en 19 mei gaan de danseressen naar het Europees Kampioenschap in Duitsland en in augustus naar het Wereld Kampioenschap in Engeland. Zij komen uit voor de vereniging House of Elements.
Reageer!

Opnieuw podiumplaats voor William Kruit

LUDINGHAUSEN - Succes voor William Kruit tijdens de Internationale grasbaanraces in het Duitse Ludinghausen op hemelvaartsdag. 3 heats wist hij te winnen en 1 heat een derde plaats na een herstart. William en een Duitse coureur waren samen gevallen, maar mochten beide weer mee strijden in de herstart.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda