Biljarten / Darten

Mike Schoemaker en Nicolai Haller beste koppeldarters

Dinsdagavond werd in Crazy Times(voorheen Boogie Bar) een groot koppel darttoernooi gehouden met deelname uit de gehele regio.Terwijl op het grote video scherm Raymond van Barneveld in de derde ronde van het WK darten de grote favoriet Mike van Gerwen uit het toernooi knikkerde streden aan 10 banen maar liefst 40 koppels om de top drie plaatsen van het koppeltoernooi.
Reageer!

Biljartvereniging Emmen ’95 50 jaar jong

EMMERSCHANS – De biljartvereniging Emmen’95 vierde het afgelopen weekend haar vijftig jarig jubileumfeest met een groot toernooi. Deze keer was dat de finale 1e klas driebanden district Groningen-Drenthe. Namens het district werd Derkje Bakker-Oosting afgevaardigd en was ook één van de bondsscheidsrechter. Na afloop had de afgevaardigde de eer om de jubilerende biljart een wandbord met inscriptie te overhandigen aan Leo Sens die als speler en sponsor al 43 jaar aan deze club is verbonden. Daarnaast werd Jan Krol ook even door de bondsbestuurder verrast met een standaard wegens zijn 45 jarig lidmaatschap van de vereniging. Zij omschreef Jan Krol in zijn actieve periode beroemd en berucht in het district.
Reageer!

Gradus Schoenmaker 30 jaar bestuurslid Z.O.D.

EMMER COMPASCUUM - Tijdens de jaarvergadering van de biljartcompetitie Zuid-Oost Drenthe in zalencentrum Hindriks in Emmer Compascuum werd penningmeester Gradus Schoenmaker uit Barger Oosterveld in de bloemetjes gezet.
Reageer!

Huldiging Nederlands kampioen Marc Bijsterbosch

EMMEN - Dinsdag 18 augustus is Marc Bijsterbosch door wethouder Bouke Arends gehuldigd voor zijn poolprestaties. Marc werd namelijk nationaal kampioen 9-ball in Deurne. Het is zijn eerste nationale titel bij de heren. Als jeugdspeler was Bijsterbosch al wel nationaal kampioen. In het Portugese Vale do Lobo won de 21-jarige Emmenaar Marc Bijsterbosch recent de bronzen medaille tijdens de Europese titelstrijd poolbiljart.
Reageer!

In editie juni/juli 2015 van De Biljart Ballen o.a.

- Voorpagina: Simonis Biljartlakens Landsfinale 2015 - In editie West 3 pagina's België - NHD wint NK landscompetitie jeugd - Geslaagd 5-ball jubileumtoernooi district Oss - Pagina KNBB officiële mededelingen - Nieuw biljartspel: Veertigen tegen de klok - Kozoom chatters jaarlijks Event groot succes - Pagina KNBB sectie driebanden - AEJ/Dallinga verzamelt titels - Pagina NK poolbiljart bij Ames in Deurne - NK's van alle niveaus - Beslissingen NK kaderteams en beker - Nieuw topteam bij biljartcentrum Goirle - Uitzendschema livebeelden via internet Foto’s door Kozoom.com/Harry Van Nijlen, Paul Brekelmans, Henry Thijssen, Dirk Acx, Ton Smilde e.v.a. De eerstvolgende editie van nieuwe seizoen verschijnt 16 september
Reageer!

Jan Dekker wint Hobi-sports Compas Open

EMMER COMPASCUUM - Jan Dekker heeft donderdagavond het Hobi-sports Compas Open in Emmer-Compascuum gewonnen. De darter uit Emmen is onder andere bekend van zijn deelname aan de Grand Slam en UK Open. De darter wist genadeloos Sven Groen uit te schakelen in de finale. Sven Groen werd met dit verlies tweede op het darttoernooi.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda