BETAALD VOETBAL

FC Emmen komt dramatisch begin niet te boven: 2-0 nederlaag

WAALWIJK - FC Emmen heeft de geweldige prestatie tegen PSV, afgelopen dinsdag, geen goed vervolg kunnen geven in Waalwijk. De Drentse ploeg ging, na een dramatisch begin, met 2-0 onderuit tegen RKC. Emmen stond na rust nog wel heel lang met een man meer op het veld, na direct rood voor Bel Hassani, maar kregen nauwelijks kansen. De enige echte kans was voor invaller Oussama Darfalou, die eindelijk speelgerechtigd was, maar bij zijn kopbal liep notabene Ole Romeny in de weg.
Reageer!

FC Emmen neemt Dennis Vos over van PSV

EMMEN - Dennis Vos maakt met onmiddellijke ingang de overstap van PSV naar FC Emmen. De talentvolle 21-jarige linkervleugelverdediger (die ook links centraal uit de voeten kan) tekent in Drenthe een contract tot de zomer van 2024, met een optie voor een extra seizoen. Vos werd op negenjarige leeftijd door PSV bij RKSV Nuenen weggehaald. Hij doorliep de hele jeugdopleiding van de Eindhovenaren en debuteerde op 15 mei 2022 in de hoofdmacht.
Reageer!

FC Emmen na rust machteloos tegen NEC

NIJMEGEN - FC Emmen blijft ook na exact de helft van de competitie zestiende in de eredivisie. De Drentse ploeg ging met 3-1 onderuit bij NEC in Nijmegen. De aansluitingstreffer van Zivkovic, vlak voor rust, leek Emmen het goede zetje te geven maar in de tweede helft maakte de thuisclub het karwei simpel af.
Reageer!

Dick Lukkien blikt vooruit op NEC - FC Emmen

EMMEN - Zaterdagavond staat er een uitwedstrijd op het programma. In het Gofferstadion trappen we om 18.45 uur af tegen N.E.C. uit Nijmegen. FC Emmen bezet nog altijd plek zestien in de Eredivisie. De tegenstander van zaterdag staat op plek negen. Tevens is N.E.C. de koning van de gelijke spelen, ze speelden dit seizoen al tien (!) keer gelijk. Samen met hoofdtrainer Dick Lukkien blikken we vooruit op de wedstrijd.
Reageer!

FC Emmen bekert op 8 februari tegen PSV

EMMEN - Op dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 februari wordt de achtste finale van de KNVB Beker afgewerkt en de lototing zorgde voor de volgende wedstrijden:
Reageer!

Fans FC Emmen en Cambuur maken indruk: 'Soms is voetbal bijzaak'

EMMEN - De supporters van SC Cambuur en FC Emmen hebben vanmiddag op een indrukwekkende manier steun betuigd aan een supporter van FC Emmen, die vandaag zijn dochter verloor. De Brigata Fanatico ontkleedde in de 15e minuut het bovenlichaam, terwijl vanuit het supportersvak van Cambuur honderden knuffels op het veld werden gegooid.
Reageer!

FC Emmen krijgt Cambuur niet op de knieën

VOETBAL - FC Emmen had veel de bal, maar werd op eigen veld in de degradatiekraker tegen Cambuur, nauwelijks gevaarlijk. Het duel eindigde zoals die begon: 0-0. Door dat gelijkspel blijft FC Emmen ook na speelronde 16 staan op plek 16 met nu 12 punten. Ook FC Groningen (15e) en FC Volendam (17e) hebben 12 punten. Het gat naar Cambuur (18e) is drie punten en het gat naar de nummer 14 (Vitesse) is ook drie punten.
Reageer!

FC Emmen contracteert Oussama Darfalou

EMMEN - Tot de zomer van 2024 is Oussama Darfalou speler van FC Emmen. De 29-jarige spits maakt transfervrij de overstap naar de Drentse club. Darfalou speelde al eerder in de Eredivisie; in juli 2018 haalde Vitesse hem vanuit Algerije naar Nederland. Hij werd al snel een vaste waarde bij de Arnhemmers, maar kampte later dat seizoen met blessures.
Reageer!

FC Emmen op de valreep door

VOETBAL - FC Emmen zit bij de laatste zestien in het bekertoernooi. De Drentse club leek in Venlo halverwege het duel op rozen te zitten tegen VVV (0-2), maar had nog een heel laat doelpunt van Miguel Araujo nodig om te winnen: 2-3.
Reageer!

OP Fietse Voetbalfeest FC Emmen supprters

EMMEN - Zet maar vast een grote cirkel in je agenda om zaterdag 4 februari! Want dan organiseren we samen met supporters van de Zuidtribune in Eetcafe Groothuis (vlakbij het centraal station in Emmen) voor de allereerste keer het Op Fietse Voetbalfeest, waarbij jong en oud kunnen feesten, dansen, springen en zingen met alle FC Emmen-liedjes. Dat mag je niet missen!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda