BETAALD VOETBAL

FC Emmen vecht zich na ijzersterke tweede helft naast landskampioen

EMMEN - FC Emmen zorgde in de afsluitende wedstrijd van 2022 voor een daverende, maar ook verdiende, stunt door met 3-3 gelijk te spelen tegen landskampioen Ajax. De kampioen van de Keuken Kampioen Divisie maakte in een geweldige tweede helft een 1-3 achterstand goed.bMohamed Bouchouari werd de gevierde man.
Reageer!

VOORBESCHOUWING | FC EMMEN – AJAX

EMMEN - Zaterdagavond staat de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop op het programma. Om 18.45 uur is Ajax de tegenstander op De Oude Meerdijk. Ajax staat derde, terwijl wij de zestiende plek bezetten. Het wordt ongetwijfeld een lastige wedstrijd, maar in eigen huis is niets onmogelijk! Samen met hoofdtrainer Dick Lukkien blikken we vooruit op de wedstrijd.
Reageer!

FC Emmen wint voor het eerst sinds 20 augustus

Zivkovic kan het toch: EMMEN - Hij kreeg vlak voor en vlak na rust een grote kans om eindelijk te scoren, maar beide inzetten gingen over en links en rechts werd alweer geklaagd over Richairo Zivkovic. Maar de spits, die al 12 duels op rij droog stond, ging uiteindelijk wel als matchwinner van het veld. Door zijn treffer won FC Emmen met 0-1 bij Fortuna Sittard.
Reageer!

FC Emmen verliest opnieuw van directe concurrent

ARNHEM - FC Emmen leed in Arnhem alweer de zevende competitienederlaag van het seizoen. In het Gelredome was Vitesse met 2-1 te sterk. De Drentse club gaf de goals in de eerste helft cadeau en met name de tweede, vlak voor rust, bleek de knockout. Door de nederlaag blijft FC Emmen steken op zes punten, nu uit elf duels. Daarmee staat de Emmen onderaan in de eredivisie. FC Emmen startte nog wel prima in Arnhem en kreeg in de eerste twintig minuten een aantal grote kansen op de voorsprong.
Reageer!

FC Emmen presenteert nieuwe eSporters

EMMEN - Door onze promotie keren wij dit jaar terug in de KPN eDivisie. Namens FC Emmen zullen Leroy Miggels en Max Koelemaij uitkomen in deze digitale competitie. In de KPN eDivisie strijden de achttien eredivisieclubs, in het spel FIFA 23, virtueel tegen elkaar om de titel en om € 50.000 euro aan prijzengeld. Leroy en Max zijn allebei aangesloten bij onze eSports-partner Bundled Esports.
Reageer!

FC Emmen vergeet de kansen die het kreeg te benutten

EMMEN - Met Mickey van der Hart, Mohamed Bouchouari en Ahmed El Messaoudi in de ploeg van Emmen tegen Volendam kwam FC Emmen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Emmen speelde een prima eerste helft en kreeg kansen om op voorsprong te komen, maar vooral El Messaoudi schoot zijn eerste inzet over schoot en zijn tweede kans verprutste hij door de bal met de hak te raken en in de handen van Volendam-doelman Stankovic speelde.
Reageer!

FC Emmen met 3-1 onderuit in Rotterdam

ROTTERDAM - FC Emmen verloor zaterdagavond met 3-1 van Sparta Rotterdam. De Emmenaren begonnen matig aan de wedstrijd en keken binnen kwartier tegen een 1-0 achterstand aan. Nadat Rui Mendes balverlies leed bij eigen strafschopgebied kreeg Mica Pinto alle ruimte om de bal voor te zetten en Vito van Crooij de bal buiten bereik van doelman Eric Oelschlägel in de verre hoek kon koppen. 1-0.
Reageer!

FC Emmen krijgt FC Volendam op bezoek

EMMEN _ Nog vier dagen tot de kraker tegen Volendam. Vrijdagavond staat er voor ons een ongelofelijk belangrijke wedstrijd op het programma. We spelen thuis tegen FC Volendam, een directe concurrent. Een cruciale wedstrijd in de onderste regionen van de Eredivisie dus.
Reageer!

Sparta Rotterdam - FC Emmen

EMMEN - Zaterdag gaat FC Emmen op bezoek bij Sparta. Sparta vindt zichzelf momenteel terug in de subtop met elf punten uit acht wedstrijden. FC Emmen staat zeventiende met vijf punten uit acht wedstrijden. Dick Lukkien: ''Er zit een stijgende lijn in ons spel, maar ook organisatorisch maken we stappen.''
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda