De Girp d Italia gaat bijna beginnen

EMMEN - Beste wielerliefhebber, Buongiorno a tutti! De Giro d'Italia gaat bijna beginnen, dus op de redactie van WielerFlits zijn we in opperbeste stemming. De eerste grote ronde van het jaar, mooie fietsregio's, de kleur roze, een contingent aan sprinters en een absolute topfavoriet. Dat is de Giro 2024

.Voor een uitgebreide en actuele voorbeschouwing kropen Maxim, Youri en Niels achter de microfoon om vooruit te kijken naar deze Giro d'Italia. Wat kan je verwachten van het parcours? Maakt Tadej Poga?ar het saai, of juist spannend? Op welke sprinters moeten we letten? En welke Nederlanders en Belgen zijn interessant om te volgen?

Luister nu naar een uur lang vooruitblik op de Giro in de WielerFlits Podcast! Als je je voorbereiding liever leest, kan je natuurlijk ook op onze website terecht. We hebben uitgebreide voorbeschouwingen op het algemeen klassement, het puntenklassement, het bergklassement en het jongerenklassement. Ook kan je dagelijks een losse vooruitblik op het parcours en de favorieten zien! Zoals: wie wint etappe 1 en de eerste roze trui?

Wees op tijd met WielerFlits Ploegleider
Ondertussen zijn alle namen en rugnummers van de Giro d'Italia ook al bekend. Maar liefst 176 namen verdeeld over 22 ploegen. Al die renners staan inmiddels ook in WielerFlits Ploegleider, inclusief hun waardes. Heb jij je selectie al ingevuld? Je hebt nog tot zaterdag. De deadline ligt om 13.55 uur, dus wees op tijd!


Wist je dat we de komende weken allemaal twee extra huisgenoten hebben? Jeroen Vanbelleghem en Karsten Kroon leiden ons bij Eurosport door de Giro heen. Samen met de Vlaamse commentator blikken wij vooruit. Dit weekend lees je ook nog een interview over hoe Vanbelleghem ooit in het vak van commentator is gerold en hoe hij dat vindt.

Ondertussen is in Spanje de Vuelta a España voor vrouwen in volle gang. Dit weekend is de apotheose van deze 'grote ronde' in de Women's WorldTour. Gaat de eindzege naar een Nederlandse? Lees hier wat je nog kan verwachten van de laatste etappes!


Een mooi koersweekend gewenst!


Nick Doup
Redactiechef WielerFlits

De grote voorbereidingspodcast op de Giro 2024!

De Ronde van Italië staat op het punt van beginnen en dus is dat reden genoeg voor de WielerFlits Podcast om een gehele aflevering aan de start van de eerste grote ronde te spenderen. Alle kanshebbers voor verschillende klassementen komen aan bod, net als uiteraard een aantal pooltips. Luister snel!

Rechthoek: afgeronde hoeken: Luister nu de WielerFlits Podcast!Luister nu de WielerFlits Podcast!

Winactie: Voorspel de winnaar van etappe 1 en win een Watts in a Box-sokkenset (t.w.v. €79,99)

De Giro d’Italia is elk jaar de opener van de drie grote rondes en gaat zaterdag van start met een etappe rond Turijn. Een lastige etappe, dus zijn er meerdere scenario’s mogelijk. Samen met Watts in a box mogen wij een sokkenset van vier paar weggeven, als jij de eerste ritwinnaar van de Giro weet te raden. Wil jij kansmaken op die sokkenset? Doe dan mee met de WielerFlits winactie.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Doe nu mee met de winactieDoe nu mee met de winactie

Pre-order nu het RIDE Zomernummer en win een SIGMA Rox Fietscomputer van €250

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda